4-koren Benefietconcert KWF

Boskoop/Alphen aan den Rijn - Op vrijdag 8 november wordt een vier-korenbenefietconcert ten bate van het KWF gehouden in het theater Castellum in Alphen aan den Rijn. De medewerkende koren zijn: shantykoor De Kreunende Sluisdeuren, gospelkoor Sound of Celebration, popkoor Alphense Goldies en regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers en maken een vuist tegen kanker.

Deze muzikale avond met koormuziek van verschillende koren met een eigen sound staat in het teken van de onderzoeken van het Koningin Wilhelmina Fonds en begint om 19.30 uur. Zaal open om 19.00 uur. Toegangskaart kost € 15,- inclusief pauzedrankje.

Het bedrijfsleven wordt opgeroepen om dit bijzondere concert en daarmee dus ook het KWF te steunen middels een sponsoring op rekeningnummer NL 96 RABO 0341 1321 95 t.n.v. Die Gouwe Sanghers, o.v.v. 'Ik doneer' met vermelding 'Actie Benefietconcert Castellum'. Een mooi initiatief om deze ziekte, waarmee welhaast iedereen in zijn of haar naaste omgeving is geconfronteerd, onder de aandacht te brengen. De gedachte om een benefietconcert te organiseren is ontstaan bij de zangers die menen dat we niet altijd een berg op hoeven te fietsen, of meer dan 73 uur moeten zwemmen om een mooi bedrag bijeen te brengen. Ruim 200 zangers en zangeressen van vier koren plus een aantal projectzangers brengen op 8 november een gevarieerd programma. 'Dichter bij de hemel kom ik niet', geschreven door Maarten Peters op verzoek van de Alpe d'Huzes, is het openingslied dat wordt gezongen door alle koren. Waarna de koren hun eigen repertoire ten gehore brengen.

Kaartverkoop

Kaarten zijn onder andere te koop bij: Primera in winkelcentrum De Baronie, Vinyl & More in winkelcentrum De Ridderhof en bij Primera in Boskoop. Ook zijn kaarten online te koop via www.benefietconcert-kwf.nl en pr.dgs@kpnmail.nl kaarten zijn ook bij de leden van de koren te koop.

Meer berichten