Foto:

Rabobank Bietenoptocht 2019 in aantocht

Benthuizen - Zaterdag 12 oktober organiseert de stichting Evenementen Commissie Benthuizen (ECB), in het kader van de suikerbietencampagne, de jaarlijkse Rabobank Bietenoptocht weer. Het thema van dit jaar is: superhelden. Ieder kind heeft wel een superheld als Papa, Mama, Superman, een Brandweerman, enz.
Net als voorgaande jaren, vindt de Bietenoptocht weer plaats bij Molen de Haas. Tussen 10:30 uur en 12:30 uur kun je op het plein voor de molen een biet ophalen. Mocht je hulp nodig hebben bij het uithollen van je biet, kun je hier ook terecht tot 12:30 uur.

Alle versierde bieten dingen mee naar leuke prijsjes. De jury zal tussen 18:30 en 18:55 uur bij Molen de Haas de bieten beoordelen. Kom op tijd om met je biet aan de jury te tonen. Zorg dat je op je jas een sticker hebt met duidelijk je naam en je leeftijd erop, zodat de jury kan zien wie je bent.
Om 19.00 uur vertrekken we voor een optocht door Benthuizen, onder begeleiding van drumfanfare Vios uit Zoeterwoude. Om 20.00 uur eindigt de optocht weer bij Molen de Haas, waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Er kan bij het Molenhuis koffie en thee gekocht worden.

Meer berichten