Heren van Floreant winnen opnieuw

Floreant heeft ook zijn tweede wedstrijd in de vierde klasse C overtuigend gewonnen. De Boskopers zegevierden in de topper tegen Bergambacht, vooral door een flitsende start, met 2-5.

Boskoop - In het eerste kwartier van de wedstrijd overrompelde Floreant de tegenstander volledig. Frank de Bruijn zorgde voor de openingstreffer. Nauwelijks twee minuten later stond het 0-2 door Luuk Speijer en nog voordat het kwartier verstreken was scoorde Luuk Speijer opnieuw. Bergambacht kreeg na een halfuur een extra tegenslag te verwerken toen aanvaller Luuk Botter met tweemaal geel het veld moest ruimen. Dankzij de behendige spits Pieter Meijer wist de thuisploeg voor rust nog wel op 1-3 te komen.

In de tweede helft zette Bergambacht alles op alles om nog iets van de wedstrijd te maken. Vlak na rust scoorde Pieter Meijer zijn tweede doelpunt maar het antwoord van Floreant volgende snel. Simeon van Klaveren schoot de 2-4 binnen. Vlak voor het eindsignaal bracht Luuk Speijer de eindstand op het bord en tekende zo voor zijn derde doelpunt van de dag.

Op 5 oktober speelt Floreant thuis tegen SPV’81.
Door Rob Tempelaars

Meer berichten