Brabantse zanger zingt in Floravita

Op woensdag 16 oktober treedt Bart van op in restaurant De Boomgaard in Floravita. Deze Brabantse zanger brengt vooral eigentijdse Nederlandstalige liedjes ten gehore. Zijn vertolking straalt enthousiasme en plezier in het vak uit en is een feestje voor de toehoorders.

Bart is begonnen als zanger en acteur binnen de Efteling. Een aantal jaren later wist Bart uit 650 deelnemers de TROS sterren Talentenjacht te winnen! Door zijn jarenlange ervaring en talent is Bart meer dan alleen een zanger met een mooie stem. Keer op keer weet hij op de perfecte manier op de situatie en het publiek in te spelen. Of hij nu voor 20 of voor 2500 mensen staat, het optreden zal altijd uniek en onvergetelijk zijn. Hij zingt o.a. nummers van: Andre Hazes JR, Marco Borsato, GuusMeeuwis, Nick en Simon, Jan Smit, Rob de Nijs, Gerard Joling, René Froger, Frans Bauer.

De avond op 16 oktober begint om 19.30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond € 4,25. Voor niet-leden is het bedrag € 5,50. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22.00 uur geopend. Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235555.

Meer berichten