Steun de lokale jeugd met Rabo ClubSupport

De Rabobank investeert met Rabo ClubSupport een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Regio Den Haag stelt dit jaar € 80.000,- beschikbaar. De leden van Rabobank Regio Den Haag kunnen vanaf 27 september stemmen op hun favoriete vereniging of stichting.

Voetbalvereniging BSC '68, Benthuizen; Scouting Hubertus-Brandaan, Voorburg en Voetbalvereniging SEV, Leidschendam doen gezamenlijk ook mee. Stemt u op ons?

BSC '68 wil een fantastisch jeugdkamp neerzetten voor hun leden en bij SEV zijn de toiletten aan een opknapbeurt toe. Volgens Wim Boevé, secretaris van de sponsorcommissie, is een financiële aanvulling op het jeugdkampbudget uiteraard altijd van harte welkom.

Bij scouting Hubertus-Brandaan is extra geld voor een nieuwe motor voor de sleper van harte welkom en bij SEV wordt de opbrengst besteed aan de renovatie van de toiletten.

Leden van de Rabobank kunnen vanaf 27 september 2019 stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Zij krijgen daarover bericht. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting. Uw stem betekent veel voor de deelnemende verenigingen. Stem dus wanneer u lid bent van de Rabobank, ook als u met geen van de deelnemers een band heeft.

U vindt ons op https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/deelnemers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden