Beginnerscursus Bridge

Om het mooie spel Bridge te leren begint op woensdag 9 oktober een cursus in 2 delen van 10 lessen van 9.30 uur tot 12.00 uur in de Parochiezaal St. Jan de Doper aan de A.P. van Neslaan 50.

Boskoop - De beginnerscursus worden gegeven aan de hand van het leerboek van de NBB, de Nederlandse Bridge Bond. Tevens is er een oefenboek waarin u thuis opgaven kunt maken om te oefenen met spelen. Vanaf de eerste les zit u al met kaarten in de hand en leert u het spel spelenderwijs. Zo leert u snel de basisprincipes van het bridgen. In januari volgt een tweede serie van tien lessen.

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Het wordt wereldwijd door meer dan 50 miljoen mensen gespeeld. Bridge is ook het enige kaartspel met dezelfde spelregels waar je ook in de wereld komt.

Om iedereen de gelegenheid te geven om te leren bridgen, houden wij de kosten zo laag mogelijk. Voor € 50,- per deel kunt u al meedoen. Wanneer u interesse hebt voor deze cursus kunt u zich opgeven en/of inlichtingen inwinnen bij de secretaris van de KBO, Miranda Bulk: secretaris@kboboskoop.nl.

De KBO Boskoop is een vereniging van en voor 50-plussers en een van de activiteiten die we organiseren is het bridgen. Slaat het bridgen aan? Kom dan na de cursus bij KBO Boskoop bridgen op maandagmiddag, woensdagmiddag of donderdagmiddag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden