Het vernieuwde bestuur.van links naar rechts : Gert Jan Hooftman – Richard van Loon – Arjan Windhorst – Mike Verweij – Thomas Koetsier ( Dennis Kempes ontbreekt)
Het vernieuwde bestuur.van links naar rechts : Gert Jan Hooftman – Richard van Loon – Arjan Windhorst – Mike Verweij – Thomas Koetsier ( Dennis Kempes ontbreekt) (Foto: )

Boskoopse Braderie 2019

Het belooft weer een mooi en bomvol weekend te worden op en tijdens de Boskoopse Braderie van 2019. Hopelijk zijn de weergoden dit jaar beter gestemd na een erg verregende versie in 2018. Dit jaar de 41ste braderie, welke vrijdag 20 september om 20.00 uur wordt geopend door Helma van der Louw, gemeenteraadslid van de gemeente Alphen.

Boskoop - Het bestuur heeft dit jaar drie nieuwe leden kunnen inlijven:  Arjan Windhorst, Thomas Koetsier, en Dennis Kempes. Samen met de drie reeds zittende leden maken zij het bestuur compleet.

Dit jaar zijn er op het parcours diverse nieuwe kermisattracties i.p.v. het autoplein. Het plein achter de AH is zoals elk jaar beschikbaar voor een kleedjesmarkt van de kinderen. Op het podium staat een keur van artiesten en verenigingen, waaronder Da Danza en Soofit. Op vrijdagavond vanaf 19.00 uur speelt een DJ en aansluitend de soulband met de overduidelijke naam S.O.U.L!

Zaterdag begint met een koffieconcert, met natuurlijk gratis koffie en koek, van de Silent Sinners. In de loop van de dag zijn er ook allerlei straatacts, waaronder steltlopers, bellenblazers, een waarzegger en een 'illegale' bingo. Vanaf 15.00 staan op het hoofdpodium DJ Melsie, Marco de Hollander en Het Feestteam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden