PRISMA voor mensen met een verhoogd risico op herhaling van hart – en vaatziekten

Heeft u een verhoogd risico op herhaling van hart- en vaatziekten, dan wilt u misschien meer weten over het voorkomen ervan. Wat zijn de risicofactoren en wat kunt u er zelf aan doen om dit risico te verkleinen?

Boskoop - Dit en meer komt aan bod tijdens de PRISMA- bijeenkomsten. Dit zijn twee middagen in de Plataan in Boskoop.

Wanneer?

Op woensdag 2 en 9 oktober (13.30 - 16.30 uur) organiseert Stichting Gezond Boskoop deze bijeenkomsten. We verwachten u beide middagen in de Plataan (Snijdelwijklaan 2) in Boskoop.

Iedereen die een hartinfarct, CVA of TIA heeft doorgemaakt, bekend is met arterieel vaatlijden (etalagebenen, stents), angina pectoris of een verwijde aorta, kan na overleg met zijn huisarts of praktijkondersteuner meedoen. De kracht van de bijeenkomsten is de samenwerking binnen de groep. Als u uw partner, een familielid of vriend(in) mee wilt brengen naar de bijeenkomsten dan is ook diegene van harte welkom.

Tijdens deze twee middagen komen de volgende onderwerpen aan bod: (1) voorstellen, wie bent u, waar ligt uw grootste zorg; (2) wat zijn hart- en vaatziekten en wat zijn de risicofactoren; (3) wat kan je met voeding, koolhydraten, calorieën en vetten; (4) wat doet beweging, waar kan je op letten.

Als u interesse heeft om naar deze bijeenkomsten toe te komen dan kunt u zich opgeven bij de praktijkverpleegkundige van uw huisarts. Te bereiken via het praktijknummer van uw huisarts. De bijeenkomst is gratis toegankelijk als u patiënt bent bij een van de huisartsen in Boskoop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden