Lamoer Acoestique; jazz@deDorpskerk

Lamoer bestaat uit vrienden die ruim 20 jaar met elkaar muziek maken en dat is te horen. Jazz is elkaar de ruimte geven en goed luisteren en steeds weer iets nieuws creëren op basis van oude thema's. Jazz is teamwork en is er geen ruimte voor ego's. Dat is bij Lamoer prima voor elkaar. De taken zijn goed verdeeld en iedere muzikant heeft zijn eigen inbreng. De laatste jaren heeft Lamoer steeds meer streetjazz toegevoegd aan het repertoire. Gezellige toegankelijke jazz, met vaak bekende melodieën die iedereen kent. Je voelt je af toe in New Orleans als je naar Lamoer luistert om even later je midden in het oerwoud te wanen als er een Jungle Book song wordt ingezet. Om daarna op het vliegtuig te stappen naar Brazilië voor swingende latinmuziek.

Met een traditionele bezetting van contrabas, drums/percussie, saxofoon / klarinet en gitaar benut Lamoer veel mogelijkheden om verschillende stijlen te spelen.  Maar wat het meest opvalt, is dat het plezier er van af spat. De muzikanten spelen voor hun plezier en er wordt veel gelachen tijdens een optreden en niet alleen door de muzikanten maar ook door de toeschouwers. Lamoer is niet alleen voor jazzliefhebbers maar voor mensen die houden van gezellige toegankelijke muziek.

Dorpskerk Boskoop open tijden de braderie op 20 en 21 september

Gratis muziekmomenten en kunst / foto-expositie kijken in de Dorpskerk en nog veel meer!

vrijdag: 20 september

15.00 uur piano, fluit en orgelspel

17.00 uur orgelspel en dwarsfluit

19.30 uur orgelspel

Zaterdag: 21 september

11.00 uur orgelspel

13.00 uur Band "Lamoer"

14.00 uur Band "Faith + 1"

Foto-expositie, iconen, kaarsje branden, speurtocht, bloemschikken, schminken, koffie/thee met iets lekkers, oud-hollandse spelen, denk en geduldspelletjes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden