Positief leven!

Tom in buurt start voor de tweede maal dit jaar in Alphen aan den Rijn op dinsdagmiddag 29 oktober de cursus Positief leven!

Alphen aan den Rijn - In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor 'sterk zijn' kan ontwikkelen? Wil je weten hoe je dit kunt toepassen in jouw leven?

In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, leert men wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken. Een groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

Deze 6-weekse cursus vindt plaats in wijkcentrum het Trefpunt. Start: dinsdag 29 oktober van 15.15 tot 17.00 uur. De andere data zijn 5, 12, 19 en 26 november en 3 december.

Deze cursus is een samenwerking tussen Tom in de buurt en preventie GGZ Rivierduinen en is bestemd voor inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Aanmelden en meer informatie bij Ada Verdegaal (06-30421790) of Corina van Vuuren ( 06-48454247). U kunt ook een mail versturen naar a.verdegaal@tomindebuurt.nl of c.vanvuuren@tomindebuurt.nl

Meer berichten