In onze aanpak werken we door life style coaching aan alle aspecten van een gezonde leefstijl.
In onze aanpak werken we door life style coaching aan alle aspecten van een gezonde leefstijl. (Foto: )

Personal Training Boskoop

Hazerswoude-Dorp - Ismaël Rijpstra opent zijn personal trainingbedrijf aan Engelandlaan 32 in Hazerswoude-Dorp: "De reden dat wij zijn begonnen is dat er veel gebakken lucht en 'makkelijke' kortetermijnoplossingen worden aangeboden. Daarom doen wij het anders. Blijvend resultaat is ontzettend lastig en kost veel tijd inzet. Wij helpen je te werken aan je gezondheid door een eerlijk verhaal met deskundige begeleiding en training. En als wij je niet kunnen helpen met wat jij op dit moment nodig hebt geven we dit aan en zullen wij met je meedenken voor de juiste hulp.

In onze aanpak werken we door life style coaching aan alle aspecten van een gezonde leefstijl. Voor voeding kunnen wij je bijvoorbeeld wel een lijst geven met wat je moet eten, maar dat is op de lange termijn zelden de oplossing. Wij sturen je daarom aan vanuit je eigen voedingspatroon. Want je eigen favoriete voedingskeuzes, daar zul je altijd naar terugkeren.

Bij Personal Training Boskoop mag iedereen gratis ervaren of jij je hier op je plek voelt. We werken dan ook niet met lange contracten, want wij bewijzen ons graag elke dag opnieuw! Zolang jij tevreden bent, wil je vanzelf bij ons blijven. Meer informatie vindt u op onze website. We maken ook graag tijd voor je vrij om te horen waar we je bij kunnen helpen en dan vertellen wij je hoe wij je gaan leren volhouden!

Meer berichten