Drukte rondom de auto.
Drukte rondom de auto. (Foto: Van Elswijk)

Veel geld opgehaald door rallydames

Hazerswoude-Dorp - Op zaterdag 24 augustus stonden 3 dames uit Hazerswoude Dorp op de jaarmarkt met wel iets heel bijzonders. Marian, Marca en Claire stonden die dag met een mooie auto te pronken waarmee ze in februari een Rally mee gaan rijden. Tijdens de achtdaagse rally krijgen zij onderweg allerlei opdrachten die ze moeten zien op te lossen. Deelnemers aan zo'n Rally koppelen hun deelname vaak aan een goed doel.

Marian, Marca en Claire hebben gekozen voor het (lokale) project After Christmas Party van Actief Rijnwoude. Bedrijven en particulieren konden stickers kopen die op de auto werden geplakt, speciale cadeautjes kopen of per km sponsoren. Massaal werd dit op de jaarmarkt gedaan. Het was rondom de auto (beschikbaar gesteld door Autobedrijf van Elswijk – de Airco Dokter) constant een enorme drukte - en bijzonder gezellig.

In totaal heeft dit originele idee € 2.500,- opgeleverd, een ongelofelijk hoog bedrag. Natuurlijk is Actief Rijnwoude hier bijzonder blij mee en gaat de organisatie op 27 december een schitterende After Christmas Party aanbieden.

Meer berichten