Hubo Huurman Waddinxveen verder als HOUTSPECIALIST.

Sinds 2003 is Hubo een begrip in Waddinxveen. Ondernemer Jaap Huurman heeft jarenlang, samen met zijn team, de winkel met plezier gerund. Echter na lang nadenken en uitgebreid praten zijn zij tot de conclusie gekomen dat ze een andere richting op willen met hun onderneming.

De familie Huurman gaat vanaf medio november met hun professionele webshop HOUTOPMAATGEZAAGD.NL en zagerij voor de lokale klant verder. Klanten kunnen nog tot medio oktober terecht bij de Hubo van de familie Huurman voor doe-het-zelf artikelen, maatwerk en klusadvies. Daarna zullen zij onder de naam HoutOpMaatGezaagd verder gaan, waarbij de professionele zagerij en houtverwerking centraal staat.


De naam Hubo zal echter niet verdwijnen uit Waddinxveen, de Formido in Waddinxveen zal namelijk vanaf medio november verdergaan onder de naam Hubo. Jaap Huurman "Wij zijn blij dat de naam Hubo in Waddinxveen zal blijven klinken en dat wij ons vanaf het najaar kunnen gaan richten op dat waar ons hart echt ligt. Wij stonden daarom open voor een nieuwe Hubo in ons mooie dorp. Mensen kunnen straks bij ons terecht voor alles wat met hout te maken heeft, dat wordt echt ons specialisme".

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden