Meer bewegen in het Groen

Boskoop - Wil je de week goed beginnen met een frisse conditie en een portie gezonde boslucht. Kom dan op maandagmorgen 2 september wandelen bij de Sportief Wandelgroep van AV’47. Mooier kan je de week niet beginnen.

Elke maandagmorgen kan je terecht bij het clubgebouw van AV’47 van 8:30 tot 10:00 uur. De wandeling is in het Bentwoud. De duur is 1,5 uur en afhankelijk van het niveau 6 tot 9 km. Heb je nog tijd over dan kan je na afloop nog even koffie drinken in de kantine. Kleed- en parkeergelegenheid zijn voldoende aanwezig.

Meedoen

Als je wilt uitproberen of sportief wandelen iets voor je is, meld je dan op maandagmorgen 2 september bij het clubhuis van AV’47. Voor AV’47 leden is deze training gratis en niet leden betalen voor de eerste 3 maanden € 40,-. De eerste dag is gratis. Na drie maanden is er een evaluatie om te kijken of wij in 2020 verder gaan. Bij voldoende belangstelling is er in 2020 een mogelijkheid te gaan trainen voor de 4-daagse in Nijmegen.

Neem contact op met een van de trainers als je eerst meer wilt weten of als je twijfelt of je beginconditie voldoende is om te kunnen starten mail dan naar av47wandelgroep@xs4all.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden