Actiefoto Gräfin Mariza  maart 2019
Actiefoto Gräfin Mariza maart 2019 (Foto: Ron Jenner)

Cantiamo is een gemengd koor, onder muzikale leiding van Robert Kops.

Benthuizen - Elk jaar voert Cantiamo een volledige operetteproductie uit in de grote zaal van het Stadstheater in Zoetermeer, waarbij we begeleid worden door een orkest. Daarnaast geven wij jaarlijks een groot concert. Het repertoire van onze concerten bestaat uit bekende musical-, opera- en operettemelodieën. Verder verzorgen wij regelmatig optredens op uitnodiging.

Hou je van zingen, ben je nieuwsgierig geworden, en lijkt het je leuk om mee te doen aan een grote theaterproductie of concert? Kom dan geheel vrijblijvend sfeer proeven bij onze gastenavond op woensdag 28 augustus, om te ervaren of Cantiamo iets voor jou is!

Tijdens de gastenavond krijg je de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij onze wekelijkse repetitie. Je wordt ontvangen door een van onze leden met een kopje koffie of thee en er is bladmuziek aanwezig om in te kijken of – als je het leuk vindt – gelijk mee te zingen.

De gastenavond is op woensdag 28 augustus, om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in onze repetitieruimte, Dorpsstraat 74, Benthuizen.

Je mag vrij binnenlopen, maar je kunt je ook van tevoren aanmelden bij: Monique van Santen (06 – 18334141) of Ine van der Salm (06 – 57163188).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden