Najaarsbeurs GROEN-Direkt 2019: veel primeurs!

Hazerswoude / Boskoop - Op 21, 22 en 23 augustus vindt de jaarlijkse GROEN-Direkt Najaarsbeurs plaats op het ITC-terrein in Hazerswoude. De grootste internationale tuinplantenverkoopbeurs van Europa biedt een uniek nazomer- en herfstassortiment met opvallend veel primeurs. Zo lanceren Hoogeveen Plants en BoGreen bijvoorbeeld hun nieuwe BIO-lijn, introduceert deze laatste partij ook een kokospot en komt GROEN-Direkt met de Quicktreestand (een eenvoudige en betaalbare kerstboomstandaard met schroefbare pin). Nog een primeur: de Najaarsbeurs heeft dit jaar een andere opzet. Door de nieuwe indeling staan de beurs (lagen en karren) en standhouders meer met elkaar in verbinding.
De GROEN-Direkt Najaarsbeurs is een handelsbeurs en alleen toegankelijk voor professionele inkopers. Niet voor consumenten.

De Najaarsbeurs is dé handelsbeurs van het jaar en een vaste ontmoetingsplek voor (inter)nationale tuincentra, exporteurs en groothandels in tuinplanten. Er is een zeer divers assortiment. Naast gangbare producten biedt GROEN-Direkt ook bijzondere, exclusieve partijen. Tijdens de Najaarsbeurs start de voorverkoop van kerstbomen.

Datum : woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus

Tijd : 07.30 – 17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur)

Adres : ITC-terrein, Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland

Plantarium

Gelijktijdig vindt in de aangrenzende hal Plantarium plaats. Plantarium en GROEN-Direkt intensiveren dit jaar de samenwerking. Het Product Promotie Plein van GROEN-Direkt sluit aan op Plantarium. In praktische zin wordt de samenwerking ervaren middels één parkeerbeleid, één entree en één cateringbeleid terwijl de identiteit van beide organisaties zichtbaar blijft. Voor volgend jaar is de intentie uitgesproken er één kwekersplein van te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden