Foto:

De vakantiebijbelclub - zomeractie 2019

Boskoop - Dinsdag 27 en woensdag 28 augustus is weer de jaarlijkse vakantiebijbelclub (VBC). Alle kinderen tussen de 4 en 13 jaar uit Boskoop en omgeving zijn van harte welkom. Wil je lekker komen knutselen, zingen, spelletjes doen, luisteren naar verhalen uit de bijbel en buiten spelen, maar ook op de supergave stormbaan, een heuse escape-room meemaken én kijken naar een enorm leuke voorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek? Kom dan naar het Scouting Gebouw aan het Zwarte Pad (nummer 51) in Boskoop. Het start om 10.00 uur en je ouders kunnen je om 14.30 uur weer op komen halen.

We gaan er twee hele leuke dagen van maken! Kun je maar één dag? Dan is dat natuurlijk ook helemaal te gek. En voor extra gezelligheid neem je jouw broertje(s), zusje(s), neefje(s), nichtje(s), vriend(en) en vriendin(nen) gewoon mee. Er wordt voor een lekkere (en gratis) lunch gezorgd.

Op 1 september om 09.30 uur, ofwel de zondag na de VBC, is er een kerkdienst speciaal voor de kinderen in de Zijdekerk in Boskoop. En dat is ook leuk voor je ouders, opa's en oma's of andere bekenden, want die zien dan wat je gemaakt en gedaan hebt tijdens de VBC.

Zien we je dan?! Dat lijkt ons wel heel leuk, wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden