Foto:

Vermeulen Open Bentlanden Tennis toernooi was waterballet

De 37ste editie van het Vermeulen Open Bentlanden Tennistoernooi bij Benthuizer TennisClub, van 10 augustus tot en met 18 augustus, is weer voorbij.

Benthuizen - Veel deelnemers vanuit de gehele regio hebben meegedaan en BTC bedankt ze allemaal voor hun sportieve deelname. Het was een mooi toernooi met veel wedstrijden en in een aantal onderdelen kon in poules worden gespeeld ipv een afvalschema.
Helaas was er op maandag tot en met woensdag veel regen en was het een waterballet. Vaak viel het mee en speelden veel spelers door op de kunstgrasbanen. Een aantal wedstrijden zijn uitgeweken naar TV Seghwaert en werden ingehaald op dinsdag,woensdag en donderdag. We willen TV Seghwaert bedanken voor deze samenwerking.

De nieuwe ledverlichting is formeel op vrijdagmiddag 16 augustus om 17:00 in gebruik genomen door de voorzitter Aad Arens in bij zijn van de sponsors van Benthuizer TennisClub. De nieuwe ledverlichting heeft de toernooi spelers voorzien van prettig licht in deze regenachtige dagen.

In de weekenden waren er lekkere maaltijden, gemaakt door de vrijwilligers van BTC en door de week konden lekkere gerechten worden besteld van Dorpshuis de Tas.
Op vrijdag 17 augustus liep troubadour Anouk Balins over het terras en speelde op haar gitaar verzoek nummers van de toeschouwers. Op zaterdag 18 augustus speelde de band Grandaddy's.

De winnaars zijn: HE5 Sander Captijn, HD5 Pascal Blom/Dave Peeters, HE6 Tom Linssen, DD6 Femke Akerboom/Adriënne Visscher, HD6 Pascal Blom/René Blom, GD6 Suzanne Vliet/Jos Middelkoop, HE7 Karl Freeke, DD7 Helga Hoogeveen-Baas/Samantha Noorland, HD7 Mathijs de Jong/Reinout van Rijkom, GD7 Karin Kemper/Setfan Blom. HE7 35+ John de Jong, DE7 35+ Yolanda Wagenaar, DD7 35+ Helga Hoogeveen-Baas/Gera Kreder, HD7 35+ Rob Lucas/Zwiep Vermeulen, GD7 35+ Gera Kreder/Rob van Leeuwen, DE8 Marcella Bossers. HE8 Bastiaan Vrielink, DD8 Cathy den Boer/Dion Poot, DE8 35+ Nicole Maurits, HE8 35+ Anis Haque, DD8 35+ Cora Hillebrand/Joke Hoenderkamp, HD835+ Danny Bijland/Cees van Soest, GD8 35+ Marleen Tenniglo/Fedor Volborth

De winnaars van 50+ toernooi zijn: GD7 Yolanda de Wagenaar/Rien Peetoom, HD7 Jeffrey Kernkamp/Huub van Thol, DD8 Marleen Tenniglo/Joanne Williams, GD8 Margareth Turnhout/Hans Elbers, HD8 Poule 1 Hans van de Giessen/Ton - Overtoom en HD8 Poule 2 Alex Bieshaar/Erik Alexander Bijl

BTC bedankt de sponsor Sport2000 Wijtman uit Zoetermeer voor de prijzen en hoofdsponsor, en naamgever van toernooi, Vermeulen Groep uit Benthuizen voor de mooie oranje handdoeken, de ballen, aankleding van wedstrijdleiding en voor het mogelijk maken van het toernooi. Onze sponsor hovenier Van Wijk uit Zoetermeer heeft het park weer mooi aangekleed en aardappelhandel Kruythof op markt Zoetermeer heeft de ingrediënten van de maaltijden voorzien.

Onze grootste dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen om het toernooi voor te bereiden, in goede banen te leiden en het opruimen na het toernooi.

We hopen dat alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers ook volgend jaar weer te mogen begroeten voor de 38ste editie.
Tot volgend jaar!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden