Open dagen Yokoso Japanese Gardens - BonsaiPlaza

Boskoop - Als vervolg op de voorjaarsverkoop 'A taste of Sakuteiki' presenteren Yokoso Japanese Gardens en BonsaiPlaza de open dagen 'Ishidõrõ Matsuri', wat 'stenen lantaarnfestival betekent. Ishidõrõ Matsuri wordt gehouden in het weekend van 19 en 20 oktober. We zouden het een eer vinden als u allemaal langskomt voor een bezoek, een praatje en een kopje sake.

Jaarlijkse evenementen
Yokoso Japanese Gardens en BonsaiPlaza vinden het erg belangrijk om het contact met klanten te onderhouden en zien dan ook graag dat zoveel mogelijk van hen de open dagen bezoeken. Beide evenementen (A taste of Sakuteiki in het voorjaar en Ishidoro Matsuri in het najaar) zullen jaarlijkse evenementen zijn en er wordt naar gestreefd om van deze evenementen spannende dagen te maken met speciaal Japans eten, drinken, lezingen, enz. In het kort, dit is slechts het begin en de bedrijven hopen dat u samen met hen deze reis zou willen ondernemen.

Kortingen en aanbiedingen
Begin dit jaar selecteerden de bedrijven 3, 40ft containers gevuld met prachtige authentieke Japanse tuin gerelateerde decoratie zoals stenen lantaarns, tsukubai en rotsen uit Japan. Later dit jaar worden er zeven meer verwacht. Voor de bezoekers van de evenementen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en geweldige kortingen tot 30%!

Japans tuincentrum
Het Japanse tuincentrum is het grootste Japanse tuincentrum buiten Japan! Het bevat de meest uitgebreide collectie unieke Japanse stenen lantaarns, rotsen, stapstenen, bomen, bonsaibomen, etc. Kortom, alles om de meest authentieke Japanse tuin te creëren. Dompel uzelf onder in ultieme Japanse sfeer, stap in de wereld van de Japanse tuinen.

Informatie
Wanneer: 9-20 Oktober van 11.00 tot 18.00 uur
Waar: Zuidwijk 68, 2771 CD, Boskoop, The Netherlands
Wat: Alles voor de Japanse tuin

www.yokosojapanesegardens.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden