Foto:

Zomer op Jeugdland Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep - Het is nog steeds zomer op Jeugdland Nieuw-Vennep! Na een aantal weken gesloten te zijn geweest, worden de deuren weer geopend op maandag 19 augustus! Ook dan is Jeugdland de hele week open. Lees hieronder welke activiteiten er op het programma staan.
Op maandag 19 augustus kun je je eigen vlaflip maken. Haal de chef-kok in jezelf naar boven en kom dit kleurrijke toetje maken voor €0,50. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de balie op Jeugdland. Wees er snel bij, want er zijn maar een aantal plekken beschikbaar!
Op dinsdag 20 augustus wordt er een waterhindernisbaan opgezet . Er wordt een parcours uitgezet met verschillende wateronderdelen. Ben jij degene die het snelst het parcours kan afleggen?
Op woensdag 21 augustus kun je mee komen doen met het waterspuitspel. Plezier gegarandeerd! Donderdag 22 augustus kun je je creatieve kunsten komen laten zien, je kunt dan namelijk komen stoepkrijten. Aan het eind wordt gekeken naar wie de mooiste stoeptekening heeft gemaakt, de winnaar wint een klein prijsje.
Op vrijdag 23 augustus keert de waterglijbaan weer terug. Een lange glijbaan wordt besproeid met water en zeep waardoor je pijlsnel eroverheen kan glijden. Vergeet niet om droge kleding mee te nemen als je hier aan wilt meedoen! De zomervakantie wordt afgesloten op zaterdag 24 augustus met poffertjes bakken.
Alle activiteiten zijn ook op de website te vinden. Word ook lid van de Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle komende activiteiten en speciale dagen! Na de zomervakantie is Jeugdland weer op de reguliere dagen geopend.

Jeugdland is een (bouw)speelplaats en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt slechts 2,- euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2, vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 397. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep, volg Jeugdland Nieuw-Vennep op Facebook, mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden