Foto:

Programma Vermeulen Open Bentlanden Tennistoernooi bij BTC

Benthuizen - Conform de traditie, organiseert Benthuizer TennisClub ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 37ste editie, in week 33 georganiseerd, van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus in de weekenden en avonden.

Voor de senioren (50+) is er van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld. Kijk op de website www.btcbenthuizen.nl voor de wedstrijden die worden gespeeld van beide toernooien.

Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd. Op het programma staat:

Zaterdag 10 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Surinaamse Roti of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood.

Zondag 11 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Amerikaanse Hamburger met wedges en salade of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood.

Doordeweeks worden de maaltijden verzorgd door Dorpshuis de Tas.

Vrijdag 16 augustus is de officiële ingebruikname van de nieuwe LED verlichting. 's Middagswordt vanaf 17:00 live muziek verzorgd door Troubadour Anouk Balins.

Zaterdag 17 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Nasi, Rendang en Tomic boontjes of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood. 's Avonds wordt vanaf 17:00 live muziek verzorgd door de band Grandaddy's.

Zondag 18 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Kip saté, stokbrood, zoetzuur. Rond 17:00, na de laatste wedstrijd, zullen de winnaars worden gehuldigd in de prijsuitreiking.

De Vermeulen Groep en Sport 2000 Bakker Zoetermeer sponsoren het toernooi van 2019. We hopen u als toeschouwer te verwelkomen om de spelers aan te moedigen, onze lekkere maaltijden te eten of van de live muziek te genieten.

De Benthuizer Tennis Club (BTC)

Opricht in 1970, is lid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Met een gezonde mix aan recreatie- en competitie-tennissers, zowel dames als heren, biedt BTC haar leden en sponsors een prettige, informele en competitief-sportieve sfeer. Onze 320 tennissers, waarvan 30% jeugdspelers uit Benthuizen en Zoetermeer, trekken meermaals per week naar onze terreinen aan de rand van Benthuizen voor de trainingen van onze tennisschool Allard Schaap (ASTS), of om vrij te tennissen.

Vijf verlichte kunstgras tennisterreinen, ondersteund door gouden clubsponsors, laten onze leden toe om zowel in de zomer als in de winter overdag en 's avonds te tennissen. Na de sport biedt het gezellige clubhuis de mogelijkheid om bij een hapje en een drankje na te praten en uitdagingen aan te nemen. Met de clubapp (via de KNLTB) kunnen onze leden immers snel en eenvoudig digitaal een tennisbaan reserveren en een tennismaatje vinden.

Naast een dynamische clubsfeer, staat BTC ook competitief sterk met succesvolle teams in Heren Dubbel, Dames Dubbel, Gemengd Dubbel, 8&9 competitie voor beginnende tennissers, Oranje Rood competitie voor beginnende jeugdspelers en Jeugdcompetitie.

Onze tennisvereniging wordt al jaren gedreven door een grote groep vrijwilligers die het park onderhouden, de tennisbanen, het clubhuis en ook zorgen voor een vlekkeloze organisatie van activiteiten. Samen met sterke sponsors zorgen zij voor een regionale uitstraling van een financieel gezonde club die het tennisaanbod in onze regio meer wil geven in een win-win voor bedrijven en bewoners.

Bekijk onze website voor meer informatie en sfeerbeelden van de tennisterreinen. Wij willen u graag binnenkort verwelkomen in ons clubhuis als fervent tennisser, als sponsor of als beide!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden