Foto:

Cursus stamboomonderzoek

Boskoop Creatief organiseert in het najaar van 2019 opnieuw een cursus voor geïnteresseerden die meer willen weten over hun Verborgen Verleden

BOSKOOP – In de bekende NTR serie 'Verborgen Verleden' gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis. Het programma is al jaren lang erg populair, omdat de zoektocht altijd tot verrassende verhalen leidt. Voor de minder bekende Nederlanders geldt dat je meestal zelf aan de slag moet gaan. Niet alleen in de archieven, maar ook op internet is enorm veel informatie te vinden en kan de onderzoeker zelf een betrouwbare schets van zijn of haar familieverleden maken.

Vanaf 19 september zal in MFC De Plataan een vijftal avonden worden gehouden waarin je stap voor stap wordt meegenomen in een spannende zoektocht in het verleden. Allerlei vragen kunnen hier gesteld en beantwoord worden. Hoe lang is mijn familie al aan de boomkwekerijen verbonden? Waar kwam opa nu eigenlijk precies vandaan? En wat klopt er van het verhaal dat oma van de hugenoten zou afstammen? Juist die verhalen die in de familie voorkomen, zijn vaak het startpunt van een boeiend onderzoek.

Meer informatie kunt u vinden op www.boskoopcreatief.nl of bel 06 – 47576387

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden