Jeugdland Nieuw-Vennep is weer twee volle weken open!
Jeugdland Nieuw-Vennep is weer twee volle weken open!

Zomer op Jeugdland Nieuw-Vennep!

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat Jeugdland Nieuw-Vennep weer twee volle weken open is!

Vanaf zaterdag 13 juli start de zomervakantie en is Jeugdland de hele week (behalve de zondag) open vanaf 10:00 uur. Op woensdag 17  juli kun je slijm maken. Wie maakt de meest glibberige mooie slijmbal?  Kom ook langs op donderdag 18 juli om waterbalonnen over te gooien! Op vrijdag 19 juli kun je flessenvoetbal doen en op zaterdag 20 juli gaat Jeugdland als afsluiting van het seizoen  een waterglijbaan maken. Lekker spetteren en glijden op de waterbaan. Wil je met de activiteiten meedoen? kom op tijd, want vol is vol. Of kom gewoon lekker spelen en/of bouwen.

Na zaterdag 20 juli is Jeugdland Nieuw-Vennep een aantal weken gesloten. Jeugdland opent de poorten weer op maandag 19 augustus en is dan de hele week open.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt slechts 2 euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de R-Net 397. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep, volg Jeugdland Nieuw-Vennep op Facebook, mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs!


 

Meer berichten