Mensen blij maken, daar doe ik het voor!
Mensen blij maken, daar doe ik het voor! (Foto: )

Terug naar het centrum

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging voor Marlies Huisman, een nieuwe kapsalon aan de Koninginneweg 1e in Boskoop.

In 1991 begon ze haar eerste kapsalon in de Burgemeester Colijnstraat, welke al snel uitgroeide naar een salon met 8 medewerkers. Daarna aan huis alleen verder gegaan in de tijd van de kleine kinderen. De laatste 11,5 jaar heeft ze een salon gehad in de Leeuwerikstraat in Boskoop. Wie denkt aan een omgebouwd slaapkamertje waar geknipt wordt, kan er niet verder naast zitten. Een professionele salon waar gewerkt wordt met hoogwaardige producten van Matrix en Eleven Australia. Het up-to-date blijven d.m.v. cursussen, trainingen, beurzen en social media vindt Marlies een vanzelfsprekendheid. "Dat maakt het vak juist zo leuk, altijd nieuwe kapsels, kleuren en technieken. Mensen blij maken, daar doe ik het voor!"

Ook is ze niet vies van het organiseren van evenementen, diverse Ladies Nights o.a. in het Floragebouw en beautyevents kan ze van haar bucketlist afstrepen.

Studio Vaganza is verhuisd per 24 juni. Iedereen die t/m augustus een mooi kapsel laat aanmeten krijgt eenmalig 15% korting op de behandeling en een leuke attentie* (zie advertentie elders in deze krant)Reserveren kan telefonisch via 0172-744655 of via www.studiovaganza.nl *zolang de voorraad strekt

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden