Bentwoud-OOst
Bentwoud-OOst (Foto: Jan van der Meij)

Wandel je FIT (nog beter)

Wandelen is steeds meer in opkomst. Het doel wordt steeds meer bewegen. Het bestuur van AV’47 heeft daarom samen met de trainers besloten een uitbreiding mogelijk te maken om maandagmorgen.

Boskoop - Op maandagmorgen 2 september start er een nieuwe groep Wandel je FIT. Er wordt elke week gestart en geëindigd in het clubgebouw van AV’47, maar de wandeling is in het Bentwoud. De duur is 1,5 uur en afhankelijk van het niveau 6 tot 9 km. Een goede basisconditie is vereist. De training is van 8.30 tot 10.00 uur. Er zijn twee opgeleide trainers aanwezig.

Wandel je FIT is een sport die geschikt is voor jong en oud, voor actieve personen. Door de begeleiding van opgeleide trainers en de verantwoorde trainingsopbouw biedt sportief wandelen meer dan het ‘gewone‘ wandelen. Als je wilt uitproberen of Wandel je FIT iets voor je is, meld je dan op maandagmorgen 2 september bij het clubhuis van AV’47.

Voor AV’47-leden is deze training gratis. Niet-leden betalen voor de eerste drie maanden € 40,-. Na drie maanden is er een evaluatie om te kijken of wij in 2020 verder gaan. Mail voor meer informatie naar: av47wandelgroep@xs4all.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden