Bekende regionale artiest treedt op in Floravita

Boskoop - Op woensdag 24 juli treedt Peter Dons zanger-entertainer uit Ammerstol, op in restaurant De Boomgaard in Floravita. Peter Dons is een goede bekende in Floravita, ieder jaar verzorgt hij een ontspanningsavond. Zijn liedjesprogramma`s gaan over liefde, geluk, verdriet en de kleine dingen waar het om draait in het leven. Ook met de vertolking van andermans liedjes weet Peter zijn publiek te raken.

Peter Dons is sinds 2004 solo-artiest en richt hij zich ook op optredens in de zorgsector. De optredens zijn stijlvol, professioneel en ingetogen en het geluid is niet overheersend. Peter krijgt er veel energie van als hij ziet dat zijn publiek geniet en meedoet. Kortom een avond die niet gemist mag worden.

De avond op 24 juli begint om 19:30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond € 4,25. Voor niet-leden is het bedrag € 5,50. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22:00 uur geopend.

Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235555.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden