Registerpodoloog Miranda Vergeer-Den Hengst.
Registerpodoloog Miranda Vergeer-Den Hengst. (Foto: )

Podologie Gouwestreek

Miranda Vergeer-Den Hengst heeft ruim 15 jaar ervaring als pedicure. Onlangs heeft ze een eigen praktijk geopend: Podologie Gouwestreek op het Zuidwijk 21.

Boskoop - Miranda is registerpodoloog. Ze is gespecialiseerd in het herkennen en op maat behandelen van voetklachten in het bewegingsapparaat. ''Ook daarmee samenhangende klachten hogerop in het lichaam zoals aan knieën, heup, rug en nek kan ik behandelen of voorkomen. Als registerpodoloog maak ik een totale analyse van het bewegingsapparaat. Als er rugklachten zijn, kan dit ontstaan door bijv. scheefstand van de voeten. Ik neem de tijd om de klachten van een cliënt goed in beeld te brengen."

Daar draait het bij Podologie Gouwestreek om. "Iemand die veel staat en zwaar werk verricht, is gebaat bij een ander type steunzool dan een persoon met een zittend beroep." Ook wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur. Met een podoprintplaat word er gekeken naar de druk onder de voet en de belasting op de verschillende delen van de voeten tijdens lopen. Voor behandeling van voetklachten vindt u uitgebreid informatie op de website www.podologiegouwestreek.nl. Een afspraak kan simpel online, maar natuurlijk ook via 06-48562594.

Rectificatie: in de krant van 5 juni stond in het fotobijschrift dat Miranda pedicure was. Dit moest 'registerpodoloog' zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden