De Boskoopse Kunstmarkt 'Kunst en Groen'.
De Boskoopse Kunstmarkt 'Kunst en Groen'. (Foto: )

Boskoop Creatief op Kunst en Groen

De Kunstmarkt 'Kunst en Groen', inmiddels een begrip op de kunstkalender van Boskoop, vindt dit jaar weer plaats op twee mooie locaties aan het Rijneveld: de Sortimentstuin Harry v.d. Laar, Proeftuin van Holland (Rijneveld 153a) en Plantentuin Esveld (Rijneveld 72).

Boskoop - Het wordt weer georganiseerd op Tweede Pinksterdag in combinatie met de Plantendag, met heel wat moois te zien. De Kunstmarkt begint om 10.00 uur en stopt om 17.00 uur.

Een aantal docenten van Boskoop Creatief is aanwezig op maandag 10 juni met een eigen kraam. Er zijn ook bestuursleden aanwezig. Die verstrekken graag informatie over het cursusprogramma van het komende najaar. Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is klaar en staat weer boordevol cursussen en workshops voor kunstliefhebbers. De inschrijving is al begonnen! Er zijn zowel nieuwe cursussen en workshops als bekende programmaonderdelen. Op iedere zaterdag in augustus wordt weer vrijschilderen georganiseerd buiten op verschillende mooie locaties in Boskoop onder begeleiding van de bekende schilderdocenten van Boskoop Creatief.

De Boskoopse kunstmarkt is een gelegenheid om niet alleen te genieten van al het moois aan het Rijneveld in Boskoop, maar ook om een cursusprogramma mee te nemen en je alvast in te schrijven voor een culturele activiteit in het najaar. Informatie: www.boskoopcreatief.nl of 06-22479843.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden