Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker.
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker.

HEMA BOSKOOP heeft nieuw internationale winkelconcept

BOSKOOP juni 2019 – HEMA heeft het filiaal aan/in de Zijde in Boskoop omgebouwd naar voorbeeld van haar internationale winkels. Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen is zo'n succes dat het nu ook in Boskoop is uitgerold. Het belangrijkste verschil is de indeling in werelden. Deze nieuwe indeling maakt het voor klanten in één keer duidelijk waar ze in de winkel haar producten kan vinden. De winkel in Boskoop is 2 weken geleden een paar dagen gesloten geweest voor de grote ombouw. Deze week worden inwoners van weer welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke opening.


Na de verbouwing is het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Al jaren krijgt HEMA veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een HEMA hebben bezocht. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

Henk de Bas (directeur van Hema Waddinxveen en Boskoop): "De afgelopen tijd is het nieuwe winkelconcept uitgebreid getest. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA. Er is door onze medewerkers keihard gewerkt om de winkel zo snel mogelijk weer te kunnen openen. en we zijn blij dat we onze klanten nu ook deze winkelervaring kunnen bieden.

En om een bezoek aan de vernieuwde HEMA nog interessanter te maken zijn er deze week prachtige aanbiedingen. Wij merken nu al de vele positieve reacties na de verbouwing in onze winkel aan de Zijde."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden