zaterdag 2 maart jl,sprak DAT nog over de Provinciale Staten Verkiezingen.Foto: Korsjan Punt.
zaterdag 2 maart jl,sprak DAT nog over de Provinciale Staten Verkiezingen.Foto: Korsjan Punt. (Foto: )

De Alphense Talkshow stopt!

Gerrit Willems

Na negen jaar hebben de vrijwilligers van de Alphense Talkshow besloten er mee te stoppen. Een te geringe publieke belangstelling in verhouding tot de inspanningen om een show te regelen ligt ten grondslag aan deze moeilijke beslissing. "Het leek soms wel of we het voornamelijk voor onszelf deden," zegt Gerrit Willems, sinds 2013 voorzitter.

Alphen aan den Rijn - "We hebben een stevig en gedreven team dat elke maand een DAT organiseert," vervolgt Willems. "Steeds hebben we gezocht naar actuele onderwerpen uit de Alphense samenleving.

Leuke gasten

Gelukkig konden we altijd goede gasten aan tafel krijgen.
Zo konden we zaken bespreken die in de lokale media onderbelicht bleven. We konden op vele vaste gasten / bezoekers rekenen die de mogelijkheid om aan goede informatie te komen graag aangrepen. Alternatieven zijn er niet."

Parkvilla

Het laatste jaar waren we erg blij met de gastvrijheid van Parkvilla waar we de show konden houden.
Ook aan het café van het Theater Castellum waar we lange tijd terecht konden hebben we goede herinneringen.
Volle bakken bij debatten over verkiezingen of over gehandicaptenbeleid. Maar ook in de wijk toen we over Kaja Puti en Molukse zaken spraken.

Voor onszelf

"Wij vinden het ontzettend leuk om te doen maar het leek soms wel of we het voornamelijk voor onszelf deden," zegt Gerrit Willems, die sinds 2013 de voorzitter van De Alphens Talkshow is.

Helaas is de laatste bijeenkomst ook nog eens afgelast...

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden