Clematis, van de hoed en de rand

Op dinsdag 16 april vertellen Bob Hoogerdijk en Marco de Wit van Hoogeveen Plants uit Boskoop, over Clematis.

Zij zullen tijdens de lezing hun vakkennis met ons delen. Bij het kweken van clematissen houden ze rekening met duurzaamheid, daarom kiezen ze gezonde en sterke moederplanten. De juiste keuze bij aankoop van een Clematis, de juiste aanplant, snoei en verzorging zorgen voor het beste resultaat. Geef je op via de site

Baskets vullen

We kunnen ons in het voorjaar weer uitleven bijkwekerij Zevenhovenmet het vullen van (eigen) manden of bakken met een kleurrijke sorteringzomerbloeiers. Annemarie Hoppenbrouwer zet haar kas en winkel voor ons open op maandagavond 29 april. Na een rondleiding gaat u zelf aan de slag. Meld je aan via de site

Morning Glory

Bij kwekerij Morning Glory in Aalsmeer worden niet alledaagse planten gekweekt. We bezoeken de kwekerij op 30 april. Er is een groot assortiment bijzondere eenjarigen, aparte vaste planten en kuipplanten. In totaal zijn er meer dan 3000 soorten aanwezig voor verkoop aan de particulier. De kwekerij is speciaal voor onze groep deze dag geopend, zodat er voor ons voldoende tijd zal zijn voor advies.

Tuinmarkt voorjaar

De Tuinmarkt op 11 mei wordt gehouden op het terrein vanVolkstuinders Vereniging Ridderspoor. In vijfentwintig kramen is een breed assortiment tuinproducten te koop. Ook is er een ruiltafel voor het ruilen van planten.De markt is van 10:00 tot 14:00 uur. Er is een grote keuze in planten en seizoensproducten. Het aanbod bestaat uit: tuinplanten, handgevilte wollen artikelen,keramiek,tuintijdschriften,houten woondecoraties,kaarten,insectenhotel,proeverij van soep, versgerookte paling,boerenkaas, poffertjes.

Wilt u ook iets van uw hobby laten zien of verkopen? Neem dan contact op metYvonne Vellekoopvoor het reserveren van een kraam. Een kraam kost €5,-. De avond voor de markt worden de tafels en luifels opgebouwd. Daar kunnen Yvonne en Ria wel wat hulp bij gebruiken. Heb jij deze vrijdagavonden een uurtje tijd? Kom dan helpen met het opbouwen.

Groei Bloei Alphen aan den Rijn e.o. bestaat dit jaar 60 jaar. De eerste zestig bezoekers van de Voorjaarsmarkt krijgen daarom bij aankomst een leuke, goedgevulde goodiebag. Extra leuk voor kinderen is de bloemschikkraam, daar kan gratis een bloemstukje worden gemaakt voor mama. Moederdag is op 12 mei!

Informatie

Service neem contact op Wijzig je gegevens Meld je af voor de nieuwsbrief Social media Facebook

Meer berichten