Heb je een vlotte pen, kun je goede foto's maken en ben je niet bang om zelf met eigen ideeën te komen?
Heb je een vlotte pen, kun je goede foto's maken en ben je niet bang om zelf met eigen ideeën te komen? (Foto: )

Schrijft u met ons mee?

De Gouwe Koerier is op zoek naar verhalen uit het hart van de maatschappij. Naar zaken die zich bij jou om de hoek afspelen en naar bijzondere buurtgenoten die iets te vertellen hebben. Kortom, we willen het gesprek van de dag in onze krant. Schrijf jij deze verhalen?

Regio - De Gouwe Koerier is een graag geziene gast in Boskoop, Benthuizen en Hazerswoude-Dorp, met wekelijks nieuws van de gemeente en op het gebied van uitgaan, theater- en filmbezoek, lekker uit eten gaan, sport- en andere evenementen, opmerkelijke mensen, ondernemers, nieuwe initiatieven en nog veel meer.

Uit het Nationaal Onderzoek Multimedia blijkt dat 59 procent van de Nederlanders interesse heeft in lokale onderwerpen, 70 procent daarvan gebruikt een huis-aan-huiskrant als informatiebron. Het moge duidelijk zijn: lokale verhalen zijn ontzettend belangrijk. Om onze lezers nog beter te bedienen is De Gouwe Koerier op zoek naar versterking van het freelance team.

Ben jij iemand die een neus heeft voor lokaal nieuws, voor bijzondere verhalen uit jouw buurt? Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de Gouwe Koerier? Heb je een vlotte pen, kun je goede foto's maken en kom je zelf met eigen ideeën? Stuur dan je CV én motivatie naar:
dennis.rijsbergen@persgroep.nl o.v.v. freelancer Gouwe Koerier.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden