Foto: ROSORIGINAL

Obstakels trotseren bij Obstacle Run Alphen

Van de organisatie

Op zaterdag 9 februari 2019 start de verkoop van de tickets voor de Obstacle Run Alphen aan den Rijn.

Alphen a/d Rijn - Mark van Hoorn, medeorganisator: "Dit jaar kunnen deelnemers zelfs twee dagen onze obstakels proberen te trotseren. Voor de sportieve runners is op zaterdag 8 juni de Van Mil Obstacle Run. Op zondag is de Rabo Family Run." Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website www.obstaclerunalphen.nl."

Mark: "Op zaterdag 8 juni hebben we twee afstanden voor je in petto, namelijk de 12 en de 8 km. Ben jij een doorgewinterde Obstacle Runner? Dan zorgt de langste afstand van 12 km met veel verschillende obstakels voor een flinke uitdaging! Ben jij sportief maar nog niet zo'n ervaren Obstacle Runner? Zet dan je tanden in de 8km! De eerste run is om 10.00 uur, de laatste om 15.30 uur.

Zondag 9 juni is een echte familiedag! Je kunt dan kiezen uit een 6 km met ongeveer 40 obstakels en een 3 km met ruim 20 obstakels.

Wat kost het je?

De inschrijvingskosten voor de Van Mil Obstacle Run op zaterdag 8 juni bestaande uit een 8 km en 12 km bedragen € 29,- + € 1,- servicekosten per persoon. De inschrijvingskosten voor de Rabo Family Obstacle Run op zondag 9 juni zijn voor de 3 km € 15,- + € 1,-servicekosten per persoon. Voor de 6 km betaal je € 25,- + € 1,- servicekosten per persoon. Voor dit geld verzorgen wij fruit en ontvang je een supervet dry fit T-shirt én een medaille. Maar vol = echt vol!

Locatie

Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan 'De Bijlen'. De aanmeldlocatie is dit jaar ook op de dagcamping, naast Wiebel Biebel. Parkeren kan bij het ARC-terrein.

Meer weten?

Check regelmatig onze website:
www.obstaclerunalphen.nl.
en houdt de sociale media in de gaten via Facebook www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run en www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer

Samenwerken

Mark: "Zonder de hulp van Ricardo van der Belt en Marloes Verdiesen namens 4Sport Training Center en Lars van der Walle namens Pursue Personal Training kunnen we niet. Daarnaast zit er inmiddels een team dat na vier edities inmiddels weet hoe ze een goede Obstacle Run neer weten te zetten. De invulling van de runs, stemmen we goed af met het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer. Dit doen we tenslotte met z'n allen en daar ben ik supertrots op."

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat de Obstacle Run te bieden heeft? Houd dan regelmatig de website www.obstaclerunalphen.nl en sociale media in de gaten via facebook www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run, twitter twitter.com/Zoomerspektakel en Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden