De Ride of Rijnwoude was weer een feest om naar te kijken. De eerste prijs werd dit jaar in ontvangst genomen door de examenleerlingen met de partybus! Gefeliciteerd!
De Ride of Rijnwoude was weer een feest om naar te kijken. De eerste prijs werd dit jaar in ontvangst genomen door de examenleerlingen met de partybus! Gefeliciteerd! (Foto: )

Ride of Rijnwoude, een spectaculaire jaarafsluiting

Woensdagavond vond voor de leerlingen en de docenten van Groene Hart Rijnwoude de avond van het jaar plaats. Voor de vijfde keer organiseerde de school het bijzondere kerstgala waarbij leerlingen een spectaculaire entree konden maken met een bijzonder versierd, hilarisch of peperduur voertuig. Ze werden, nadat ze een route rondom de school hadden gereden, afgezet bij de rode loper voor de ingang van de school.

Hazerswoude-Dorp - Als extra sfeermaker was TTH, Tamboer- en Trompetterkorps Hazerswoude, aanwezig om kerstliederen te spelen en de leerlingen te verwelkomen. De leerlingen hadden dit jaar ook weer origineel uitgepakt en het was een feest om naar te kijken. Het was tot het einde aan toe spannend, maar de eerste prijs werd dit jaar in ontvangst genomen door de examenleerlingen met de partybus! Gefeliciteerd! Dinsdag vond de jaarlijkse sportdag plaats. Na een aantal weken oefenen tijdens de gymlessen konden de leerlingen hun vorderingen laten zien tijdens het toernooi en de gewilde prijzen in de wacht slepen. Tijdens de kerstviering hoorden de leerlingen het indrukwekkende verhaal van Wim van Zanten en de prachtige liederen van Ann Gracia.

Donderdagochtend hadden de leerlingen de laatste lessen van 2018. Daarna maakte iedereen zich klaar voor het kerstgala. Deftige dames en charmante heren beleefden na een aankomst om nooit te vergeten, het kerstgala op de dansvloer in de aula van de school. Met muziek van DJ Melsie en DJ Ference gingen de voetjes van de vloer en werd 2018 swingend en zingend afgesloten.

Meer berichten