Een geweldig geslaagd Kerstdiner voor ouderen. 125 mensen hebben genoten van een heerlijke avond.
Sponsoren, namens alle gasten; Bedankt! FOTO: Facebook Kerstdiner voor ouderen Benthuizen
Een geweldig geslaagd Kerstdiner voor ouderen. 125 mensen hebben genoten van een heerlijke avond. Sponsoren, namens alle gasten; Bedankt! FOTO: Facebook Kerstdiner voor ouderen Benthuizen (Foto: )

Dankbrief vrijwilligers bij Kerstdiner

Dankbrief aan de vrijwilligers van het Kerstdiner voor ouderen Benthuizen!

Wij zijn voor het eerst naar het kerstdiner voor ouderen in de voetbalkantine van BSC geweest. Hadden van veel mensen gehoord dat het elk jaar weer een uniek feest en heerlijk etentje is. Nou daar hadden ze gelijk in. We werden netjes door jeugdige helpers ontvangen en naar de trap of lift verwezen. Boven werden we netjes ontvangen door de gastvrouwen. Heel gezellig bij binnenkomst was de prachtig gemaakte servetten en verlichting op de tafels. Na een drankje en hapje begon het feest. Het openingswoord was hartverwarmend en daarna kwam een koor binnen met jeugd vanaf vier jaar die prachtige liederen ten gehore brachten. Het eten, drinken en tussendoortjes werd door de vrijwilligers met stralende en enthousiaste blikken rond gebracht. Je kon zien dat ze het met spontane en liefdevolle inzet voor ons deden.

Kort samengevat, er is volgens mij geen gemeente waar je zo iets vindt voor senioren. Er kunnen geen betere vrijwilligers, zowel jong als oud, zijn hiervoor. Er kunnen geen betere koks zijn die voor 125 man alles perfect verzorgen. Er is geen gezamenlijke bedrijfsleven die als sponsors er zo achterstaan. Hartelijk dank ook aan BSC. Nogmaals hartelijk dank aan de meer dan vriendelijke vrijwilligers. Een avond om niet te vergeten.

Annie en Bas van Vliet

Meer berichten