Bij Plantarium 2019 worden 11.000 vakbezoekers verwacht uit 44 landen. Het wordt gehouden van 21 t/m 23 augustus 2019 op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude.
Bij Plantarium 2019 worden 11.000 vakbezoekers verwacht uit 44 landen. Het wordt gehouden van 21 t/m 23 augustus 2019 op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude. (Foto: )

Thema Plantarium: Green Fits All

Het thema van Plantarium 2019 is 'Green Fits All'. Met dit thema biedt de beurs een platform voor samenwerking binnen de keten, maar ook daarbuiten. Groen heeft de toekomst. Groen past binnen elke werkwijze en levensstijl. Groen is een maatschappelijk issue!

Boskoop/Hazerswoude - Plantarium 2019 wil ondernemers stimuleren om ook buiten de keten te zoeken naar samenwerking met bedrijven en instanties, waardoor groen kan groeien.

Plantarium wordt in 2019 voor de 37e keer gehouden. Na het succes van de laatste editie vindt de beurs wederom in aansluiting met GROEN-Direkt plaats. Twee beurzen onder één dak, in twee aangrenzende hallen aan de Denemarkenlaan op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude.

Plantarium vindt traditiegetrouw plaats in week 34 (21 t/m 23 augustus 2019). Het bestuur van de Stichting Vakbeurs overweegt om vanaf 2020 de datum minimaal één week naar achteren te verschuiven. Dit vergt echter tijdige besluitvorming en met de deelnemers wordt hierover gesproken.

De ingezette koers van afgelopen jaar blijft gehandhaafd: drie dagen beurs, business to business, met een heldere lay-out die plaats biedt aan kwekers, veredelaars, retail en toeleveranciers.

Standhouders kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.plantarium.nl.

Meer berichten