Walk&Talk 4 december over het nut van een loopbaancoach

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden vinden iedere éérste dinsdagochtend van de maand plaats in de Bibliotheek Alphen Centrum. Deze bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

Gastspreker op 4 december is loopbaancoach Marjanne de Boer

Marjanne de Boer vertelt vanuit haar ervaring als loopbaancoach met welke vragen mensen bij haar komen en wat het hen heeft opgeleverd. Er zijn bijvoorbeeld mensen die wel een andere baan zouden willen, maar niet durven of juist veel solliciteren, maar geen uitnodiging ontvangen. Ook mensen die denken te oud te zijn voor de arbeidsmarkt kunnen haar advies goed gebruiken. Soms is een klein zetje in de goede richting voldoende.

Iedereen die op zoek is naar een baan of juist van baan wil veranderen is welkom om op 4 december binnen te lopen bij de Walk&Talk bijeenkomst.

Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl

Meer berichten