RVC33 - FLOREANT 0-2

Begin van wedstrijd stond floreant flink onder druk. RVC33 ging fel van start waardoor zij 3 hoekschoppen kregen in de 7 minuten tijd. Nadien kreeg Floreant betere van het spel.
Met gerichte aanvallen over de zijkanten en door het midden werd floreant gevaarlijk maar het wilde niet lukken. Zelf de laat stond de 0-1 in de weg maar floreant gaf niet op. Bij 1 aanval door het midden werd kayleigh onderuit gehaald. Vanuit deze vrije trap kopt Roos in de 24e minuut de 0-1 in de touwen. Nadien speelde floreant het netjes uit tot de rust.

Ruststand: 0-1

Na rust ging RVC33 weer flink van start. Met veel pressie vooruit probeerde zijn ons te overlopen maar floreant kreeg snel weer controle over het spel. Met goed uitgespeelde kansen
maar de 0-2 viel maar niet. Hierdoor werd het spannend want het was toch oppassen op de counters van RVC33. Pas in de 84e minuut werd de 0-2 veiliggesteld. Aanval door het midden die prima werd afgerond door Naomi. 0-2.Hierna kon floreant de wedstrijd rustig uitspelen. En de punten meenemen naar Boskoop.

Meer berichten