Wethouder Gerard van As. FOTO: Gemeente Alphen aan den Rijn
Wethouder Gerard van As. FOTO: Gemeente Alphen aan den Rijn (Foto: Gemeente Alphen aan den Rijn)

"De leukste week van het jaar"

We zijn terug van vakantie, de scholen zijn begonnen en… het is bijna weer tijd voor de Alphense Dagen! Een week lang staat het Alphense centrum bol van feest en evenementen. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen iets valt te beleven.

Voor de muziekliefhebber is er de Taptoe, op zaterdag 15 september met topkorpsen Advendo en Metro, die beide hoog eindigden op het Wereld Muziek Concours 2017. Op die dag is ook de Oldtimerdag. De organisatie zet in op verjonging met de Oldtimers van de Toekomst en stelt Japanse superstreet cars tentoon. Dinsdag 18 september kunnen we weer genieten van gezelligheid op en langs het water met de Gondelvaart, die spectaculair geopend wordt met een flyboardshow. Voelt u meer voor winkelen, een hapje eten of de kermis? Dan is de grootste Jaarmarkt van Nederland op woensdag een aanrader! Voor sportliefhebbers zijn er de wielerronde en de estafetteloop.

Kortom, een week waar ik en veel Alphenaren met mij naar uit kijken. Complimenten aan de organisaties en vele vrijwilligers die er in 2018 weer een fantastisch feest van maken!

Wethouder Gerard van As

Meer berichten