Onze burgemeester Liesbeth Spies is genomineerd voor de titel World Mayor 2018.  De shortlist noemt 27 burgemeesters uit 20 landen van over de hele wereld. Zij is de enige Nederlandse op de lijst.
Onze burgemeester Liesbeth Spies is genomineerd voor de titel World Mayor 2018. De shortlist noemt 27 burgemeesters uit 20 landen van over de hele wereld. Zij is de enige Nederlandse op de lijst. (Foto: Karin Wagter)

Spies de beste van de wereld

Alphen aan den Rijn - Wij wisten natuurlijk al lang dat wij de beste burgemeester van de wereld hebben, maar onze burgemeester Liesbeth Spies is nu ook genomineerd voor de titel World Mayor 2018. De shortlist noemt 27 burgemeesters uit 20 landen van over de hele wereld. Zij is de enige Nederlandse op de lijst. Wij zijn trots. Allemaal even stemmen!

Stemmen

U kunt uw stem uitbrengen door te mailen naar alphen@worldmayor.com. Vermeld in de onderwerpregel van uw bericht 'Alphen Mayor' en in uw e-mail waarom uw denkt dat zij de titel verdient en uw voornaam, volledige naam of initialen en dat u in onze gemeente woont. Het liefst in het Engels, maar in het Nederlands mag ook.


Meer informatie:
www.worldmayor.com

Meer berichten