Triathlon in het dorp!

Stralende zon voor de deelnemers van de 2de Junior Triathlon te Hazerswoude-Dorp!

De tweede editie van de Hazerswoude-Boys Junior was zondag 8 juli een groot succes met 143 kinderen ingeschreven. De kleine afstand voor de kinderen 7/tm 10 jaar en en lange voor de oudere kinderen.

De startschot werd gegeven door Team Daniel Knegt die hard aan het trainen is voor de paralympische spelen van Tokyo 2020.

Na te hebben gezwommen in Zwembad de Hazelaar, gingen de kinderen zich aankleden op het terrein van de Hazerswoudse-Boys. Vanaf daar, gingen ze fietsen eerst in Hazerswoude-Dorp en toen in de polder om weer aan te komen op de voetbal velden. Maar dan moesten ze nog hardlopen op de voetbal velden onder een stralende zon om uiteindelijk te sprinten naar de finish.

Moe maar voldaan kregen ze toen een medaille en een Tshirt. Voor het jonge publiek waren er ook springkussen en na de prijsuitreiking ging nog de band Troublegum live optrden.

De winnaars zijn : jongens 6-8 jaar : Bas Lourier; meisjes 6-8 : Laura Kransse; jongens 9-10: Stan de Graaf; meisjes 9-10: Yara Cohen; jongens 11-12: Duco Kuper; meisjes 11-12: Nora de Graaf; Jongens 13-14: Gijs Hoogenboom; meisjes 13-14:Ilse Weijers.

De prijs van de beste team is gewonnen door Jongens Onder 9 met Bas, Daan, Daan, Melvin en Finn van team Jongens onder 9 van de Hazerswoudse-Boys

Dankzij de ruim 90 vrijwilligers ging alles goed. En de organisatoren Joost, Marcel, Marko, Olivier, Robert, Victor en Willy zijn heel tevreden met deze tweede editie.

Meer berichten