Theaterprogramma Parkvilla

Het theaterprogramma 2018-2019 is af. Ruim 30 voorstellingen voor jong en oud staan op de rol, variërend van toneel en familievoorstellingen tot stevige concerten. Parkvilla brengt (inter)nationale en lokale topvoorstellingen. Koop je kaarten alvast online (via www.parkvilla.nl) en geniet van een onvergetelijke avond.

Alvast een tipje van de sluier: er zijn voorstellingen van o.a. Jochem Nooyen, Theater Rotterdam, Alex Roeka, Middelbare Meiden en het Opvoedcircus van Stine Jensen en Frank Meester. Serious Music Alphen heeft een mooi muziekprogramma en ons huisgezelschap Productiehuis Alphen brengt twee voorstellingen.


Toneelvoorstellingen

Nieuw zijn onze toneelvoorstellingen. Met komend najaar twee voorstellingen over de invloed van technologie in onze samenleving. Jochem Nooyen zoekt in zijn mindillusieshow 'Privacy' het snijvlak op tussen werkelijke privacy en de illusie ervan. 'How to build a universe' van Theater Rotterdam zoekt welke rol toeval speelt in een wereld waarin we met technologie al het toeval uit willen sluiten.

In februari 2019 speelt Julika Marijn een prachtige voorstelling over het leven van Helene Kröller-Müller (1869-1939).


Muziek op het Podium

Serious Music staat al jaren op het podium. Behalve de progrock concerten is er een Jazzrock Fusion Festival en een Female Singersong avond. Alex Roeka komt met zijn nieuwe voorstelling en je kunt genieten van Simon en Garfunkel.


Familievoorstellingen

De familievoorstellingen op zondagmiddagen zijn een heerlijk uitje. Dit jaar met de Chinese Nachtegaal, een Sinterklaasvoorstelling, Tommie en Tom Poes, Het Geheim van professor Sambabal en van Opera Dolleboelja.


Lokale producties

We bieden al jaren podium aan lokale producties van Productiehuis Alphen en FADA Theatre als vast huisgezelschap. FADA Theatre komt dit najaar met een nieuwe voorstelling. Productiehuis Alphen brengt traditioneel gewijs een kerst- en meiproductie. Ook bieden we podium aan Aubrey Snell met The Soundtrack Quartet, Mix & Match vocaal entertainment en komt De VERhaler begin 2019 terug met een nieuwe voorstelling. Textielcollectief Treffend Textiel viert haar tienjarig jubileum met een expositie in onze foyer en Eva IJsveld geeft een textielcollege.

Meer berichten