Mevr. Bierhuis uit Boskoop was heel blij met o.a. de mooie pluimhortensia. "Een plant om te knuffelen", reageerde zij enthousiast.
Mevr. Bierhuis uit Boskoop was heel blij met o.a. de mooie pluimhortensia. "Een plant om te knuffelen", reageerde zij enthousiast. (Foto: )

Winnaars krijgen prachtig plantenpakket

Vier winnaars van de Open Kwekerijdag Prijsvraag mochten afgelopen vrijdag drie prachtige plantenpakketten en een accubladblazer in ontvangst nemen. Dit wonnen zij tijdens de Open Kwekerijdag op 16 juni in Berkenbroek, Reeuwijk.

Door alle twaalf deelnemende boomkwekerijen te bezoeken wisten zij de juiste antwoorden te verzamelen. Vooral de vraag over de hoeveelheid Hortensia's op de kwekerij van Alex Schoemaker was lastig, maar werd toch vrij nauwkeurig beantwoord.

Mevr. Bierhuis uit Boskoop was heel blij met o.a. de mooie pluimhortensia. "Een plant om te knuffelen", reageerde zij. Met de planten op schoot keerde de dhr. Koetsier uit Alphen a/d Rijn snel huiswaarts, want voor de vakantie moest alles worden geplant. Familie Van 't Spijker uit Waddinxveen was de gelukkige winnaar van de planten én de bladblazer. Zij hadden ieder een eigen formulier ingevuld en vielen toevallig twee keer in de prijzen.

Het pakket is ter beschikking gesteld door de boomkwekers uit Berkenbroek, aangevuld met regionale boomkwekerijproducten. De accubladblazer door Voets Hazerswoude.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden