Sla alvast je boeken in voor de zomervakantie

De vakantie staat weer voor de deur! Velen kijken ernaar uit om heerlijk voor je kampeerverblijf met een boek op schoot te gaan zitten of op het strand een goed tijdschrift te lezen.

Stichting Kringloop Alphen heeft een grote boekenafdeling en is per uitstek de plek waar je als liefhebber terecht kunt om je koffer te vullen met een stapel boeken of tijdschriften. Breng dus snel een bezoekje aan de hoofdvestiging, Energieweg 13 te Alphen.

"Bezoekers die voor het eerst de winkel bezoeken verbazen zich over het grote aanbod", aldus Martin van Keeken, directeur van Stichting Kringloop Alphen. Of je nu houdt van thrillers, romans, fantasy of informatieve boeken, ze staan allemaal op genre in de boekenkasten te pronken. "Klanten lieten weten dat zij hun boeken elk jaar bij de kringloop kochten en deze bij de campingreceptie achterlieten om door andere campinggasten opnieuw gelezen te worden."

Als je boeken bij de kringloop koopt, heb je als leuke bijkomstigheid dat je door de kleine prijsjes extra budget overhoudt voor je vakantie, want een boek kost gemiddeld 2 á 2,50 euro. Er liggen exemplaren die zo goed als nieuw zijn. Ook de tijdschriften zijn zeer in trek tijdens de vakantieperiode.

Meer berichten