Vier Koningsnacht en Koningsdag bij Flora Boskoop!

De gezelligste Koningsnacht van de regio beleef je in Flora!

Boskoop - Vanaf 22.00 uur mixt DJ Jor-D de beste Dance hits aan elkaar en zal hij er voor zorgen dat echt iedereen op de dansvloer staat.
Kortom, perfecte avond om met een drankje en een dansje in de sfeer te komen voor Koningsdag!
Kaarten in de voorverkoop à 7,50 euro en aan de deur 10 euro. Kaarten zijn via
www.floraboskoop.nl te verkrijgen.

Tijdens Koningsdag is er weer een leuk programma samengesteld voor jong en oud. Dit vindt plaats op en rondom het terras van Roos eten & drinken. Bij minder goed weer zal het programma binnen plaats vinden. De activiteiten starten om 15.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Entree is gratis.

Er zal een LIVE op treden zijn van de band Yoe Teek Mie in de Meeling (YTMIDM). Deze band heeft al vaker in Boskoop de boel op z'n kop gezet en dat zijn ze zeker niet verleerd! In de oude setting zullen zij met een frisse en actuele setlist van Koningsdag een topfeest maken!

Voor de kinderen zijn er diverse kinderactiviteiten, welke verzorgd worden door Villa Kabaal. Ook staat er een springkussen.Rond etenstijd kan er uiteraard een hapje gegeten worden in Roos eten & drinken en zijn er buiten diverse snacks te verkrijgen.Mocht het weer het niet toelaten om de activiteiten op 27 april buiten te laten plaatsvinden, dan verplaatsen we gewoon naar binnen! Twee dagen feest, en dat lekker dicht bij huis!ratis parkeergelegenheid, fietsenstalling en station NS zijn voor de deur. Bovengenoemde Koningsdagactiviteiten worden gehouden bij Flora Boskoop, Parklaan 4 te Boskoop. Meer informatie viawww.floraboskoop.nl of 0172-766047.

Meer berichten