Eregasten bij SamenLoop Eregasten welkom bij SamenLoop voor Hoop Alphen 2018

Tijdens de komende SamenLoop voor Hoop op 26 en 27 mei is een speciale plek ingeruimd voor eregasten. Deze (ex-)kankerpatiënten worden dan in het zonnetje gezet. Donderdag 26 april wordt voor hen een informatieavond gehouden in basisschool Het Baken.

"Wij willen tijdens de SamenLoop graag zoveel mogelijk eregasten welkom heten," vertelt Yvonne Motta die de bijeenkomst organiseert.
"Eregasten krijgen van ons een vip-behandeling en een eigen onderkomen in onze vip-tent met eigen activiteiten. Natuurlijk kunnen zij ook meelopen tijdens de 24-uurs estafette. Speciaal voor en door hen is er als start van het evenement een ereronde." Ook tijdens de ceremoniën is er een speciale plek voor de eregasten.

Yvonne Motta legt tijdens de bijeenkomst uit wat de SamenLoop voor Hoop wil bereiken en waarom de eregasten zo belangrijk zijn. Niet alleen de eregasten die zich al hebben aangemeld zijn welkom, maar ook andere (ex-)kankerpatiënten die de keuze nog niet hebben gemaakt zijn van harte uitgenodigd. Daarnaast zijn natuurlijk ook hun mantelzorgers, partners en vrienden welkom. Aanmelden als eregast kan via yvonne@samenloopalphen.nl.

De bijeenkomst begint donderdag 26 april om 19.30 uur in basisschool Het Baken, Klepperman 1-3 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden hoeft niet.

Meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/alphen en facebook@samenloopalphen

Meer berichten