Op de foto van links naar rechts Ali Binken, Marijke Grootendorst, Loes, Gwen, Joop Binken, Isa, Chris, Emma, Pauw, Anja Been, Kanarie. FOTO: Loïs
Op de foto van links naar rechts Ali Binken, Marijke Grootendorst, Loes, Gwen, Joop Binken, Isa, Chris, Emma, Pauw, Anja Been, Kanarie. FOTO: Loïs (Loïs)

Cheque voor Vrienden van Floravita

Tijdens de carnaval hebben Prins Kanarie en Prins Pauw samen met Hofdames Gwen & Loes geld opgehaald voor een goed doel; Stichting de Vrienden van Floravita.

De Stichting de Vrienden van Floravita is zo'n twintig jaar geleden opgericht en zorgt voor de "extra-tje" van onze oudere dorpsgenoten in Floravita. Zo hebben zij bijvoorbeeld een grotere ontvangstruimte gerealiseerd en ook tafels en stoelen voor op het terras. In de zomer wordt er altijd op een ijsje getrakteerd. Daarnaat proberen zij kleine en grotere wensen in vervulling te laten gaan.


Eigen bier

In samenwerking met de Boskoopse bierbrouwerij Excosa hebben de Prinsen en hofdames hun eigen biertjes van etiketten voorzien en tijdens de carnaval verkocht.

Een mooi blond en pittig biertje : "Niet voor de poes met Gwen & Loes" en een heerlijk donker biertje "Lekker dubbel met Pauw & Kanarie".

Cheque

Ook is er geld opgehaald bij de feestvierders tijdens de carnaval. Zondag 8 april was het zover. 's Morgens hadden de Hofdames en Prinsen afgesproken met het bestuur van de stichting. Onder het genot van een bakje koffie werd de cheque overhandigd. Een mooi bedrag van ruim 1500 euro werd overhandigd aan Stichting de Vrienden van Floravita.


Hofhouding

De hofhouding van Carnavalsvereniging De Krooshappers bestond dit jaar uit Prins Kanarie II (Arie Vermeulen), Prins Pauw (Paul Vermeulen) en Hofdames Gwen van Aalst-Rijnbeek en Loes van Lint-Nomen.

Meer informatie

Ook vriend/sponsor worden van Floravita? Kijk op www.facebook.nl/vriendenvanfloravita

Meer informatie over Carnavalsvereniging De Krooshappers: http://krooshappers.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden