"Een baan bij Dorpshuis en eetcafé De Tas?"

En dan bedoelen we niet 'zomaar' een baan maar een jeu-de-boulesbaan bij Dorpshuis en Eetcafé De Tas!

Actief Rijnwoude heeft via meerdere bewoners de wens te horen gekregen om zo'n jeu-de-boulesbaan in Benthuizen te realiseren; want wat is er nou gezelliger om in het zonnetje onder het genot van een drankje met een groep inwoners bezig te zijn?

Actief Rijnwoude heeft daarop actie ondernomen en bij verschillende organisaties neergelegd wat ze van dit idee vinden. Zowel de gemeente, Dorpsoverleg Benthuizen en Stichting Dorpshuis De Tas vonden dit een goed idee en zijn enthousiast. Voor Actief Rijnwoude belangrijke signalen om dit idee verder uit te werken. Inmiddels hebben wij ook een specifieke plek op het oog: vóór de ingang van ons Dorpshuis en Eetcafé De Tas; midden in ons dorp.


Vrijwilligers gezocht

De volgende stap is op zoek te gaan naar mensen die zich, samen met actief Rijnwoude, zich willen gaan inzetten voor het realiseren van deze baan. We zoeken een aantal enthousiaste vrijwilligers waarmee we de plannen verder kunnen uitwerken en waarmee we een "comité in oprichting" kunnen samenstellen. Dit comité zal gaan zoeken naar onder andere sponsoring, de identiteit van de organisatie, de precieze plek onderhoud etc.


Heeft u interesse mee te denken of comitélid te willen worden? Mail bernard@actief-rijnwoude.nl of bel naar 0682743809. Met elkaar gaan we Benthuizen nog leuker maken.

Meer berichten