Band Zonder Banaan
Band Zonder Banaan (Foto: Karin Wagter)

BZB en Wetnecks op één podium

Met Band Zonder Banaan en The Wetnecks op één podium is er geen twijfel over mogelijk dat zaterdag 31 maart één groot feest wordt.


BZB, wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Dit kleurrijke gezelschap maakt er een overrompelend, dampend optreden van. BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals 'Echte Vrienden', 'Koning Pintenman', 'Ik Leer Het Nooit' en 'de Bankzitter', is stilstaan onmogelijk en wordt het één feestende massa. BZB gaat geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg om het ultieme doel te bereiken: FEEST!


The Wetnecks warmen het podium alvast voor ze op. De zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, straight from Alabama (USA) zijn in een razend tempo Nederland aan het veroveren. Deze nieuwe festival-sensatie speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl met een mix van blue grass, country, dance, polka en rock 'n roll.


Kom feesten op 31 maart in Flora, Parklaan 4. Info: www.floraboskoop.nl of 0172-766047.

Meer berichten