Chris van der Laan kreeg een draagspeld, oorkonde en bos bloemen voor zijn 25 jaar trouwe dienst bij Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers.
Chris van der Laan kreeg een draagspeld, oorkonde en bos bloemen voor zijn 25 jaar trouwe dienst bij Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers.

Jubileum bij Die Gouwe Sanghers

Het 25-jarige jubileum van oud-bestuurslid Chris van der Laan werd onder de aandacht gebracht bij Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 26 maart.


De heer Baks, bestuurslid van het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond Nederland, spelde de draagspeld op de revers van Chris en overhandigde de oorkonde voor 25 jaar trouwe dienst aan de mannenkoorzang in Nederland. Voorzitter Klaas Smid overhandigde de jubilaris een prachtig bos bloemen.


Manifest 'Ik kan zingen'

Twee leden van het mannenkoor, Leen Koster en John van Gemeren, overhandigden het bestuur het manifest 'Ik kan zingen', met de oproep om meer aandacht te besteden voor het werven van nieuwe leden bij DGS.

Het manifest noemt een aantal onderzoeken van universiteiten en conclusies die door cabaretiers en wetenschappers zijn onderzocht waarom zingen gezond is. Zingen is niet alleen goed tegen stress, maar ook nodig om te ontspannen.


Nieuwe leden

Gezien de stilstand van instroom aan nieuwe zangers is dit nodig. Het bestuur neemt het manifest ter harte en vraagt de aanbrengers om tijdens een bestuursvergadering met voorstellen te komen om de aanwas van nieuwe leden te bespreken.
Nieuwe leden zijn van harte welkom op een repetitieavond van Die Gouwe Sanghers. DGS repeteert iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het MFC De Plataan aan de Snijdelwijklaan 2 in Boskoop.


Meer informatie: www.diegouwesanghers.com

Meer berichten